Töölö-Seura ry / Jaokset / Kulttuurijaos

Kulttuurijaos

Maija Blixt rajattuKulttuurijaos pyrkii palvelemaan töölöläisiä kulttuurin ystäviä järjestämällä erilaisia kulttuuritilaisuuksia tai tiedottamalla niistä seuran jäsenille. Kuluvana vuonna 2015 kulttuurijaos järjestää Töölön historialuentosarjan kolme viimeistä luentoa maaliskuussa Q-teatterissa. Ajankohdat ovat 1.3., 15.3. ja 29.3. klo 15-16 kunakin sunnuntaina.

Lisäksi kulttuurijaos järjestää Töölön sairaalan historiasta kertovan luennon torstaina 26.2. klo 18 alkaen Töölön sairaalan luentosali 1:ssä. Luennon jälkeen on mahdollisuus tutustua Töölön sairaalan museoon.
Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.
Kulttuurijaoston sisällä on teatterikerho ilmaisjäsenyydellä. Teatterikerholaisille informoidaan erilaisista teatteritaiteeseen liittyvistä tapahtumista.
Tänä keväänä 2015 kulttuurijaos neuvottelee myös maalaustaiteeseen liittyvän yhteistyön mahdollisista toimintamuodoista.

Kulttuurijaoston vetäjä on Maija Blixt  maija.blixt@gmail.com  (kuvassa)
ja muut jäsenet Ossian Enkvist ossian.enkvist@gmail.fi  ja Tuula Palmunen-Saari tpalmunensaari@gmail.com .