Töölö-Seura ry / Jaokset / Nuorisojaos

Nuorisojaos

Sirpa RuotsalainenTöölö-Seura ry:n Nuorisojaoksen kahdeksas toimintavuosi on käynnissä. Jaos toimii Töölön alueen lapsiperheiden, koulujen ja kerhojen kanssa, tekee Töölöä kaupunginosana tutuksi alueen lapsille ja nuorille ja toimii lasten ja nuorten äänitorvena Töölö-Seura ry:ssä.

Kolmatta kertaa järjestettävä Töölö-aiheinen kirjoituskilpailu on alueen koulujen ja Töölö-Seura ry:n Nuorisojaoksen mielenkiintoinen yhteishanke. Tarkoituksena on innostaa alueen koululaisia tekemään kirjoitelma Töölöstä. Koulujen päättäjäispäivän kirjoituskilpailun voittajat palkitaan kussakin kilpailuun osallistuneessa koulussa stipendeillä ja kunniakirjoilla. Lisäksi parhaat kilpakirjoitukset julkaistaan niin Töölöläinen-lehdessä kuin kuullaan luettuna Helsinki-päivänä 12.6.2015 Töölö-tapahtumassa Töölöntorilla.

Töölö-Seuran Nuorisojaos etsii riveihinsä innokkaita ihmisiä tekemään työtä töölöläisten lasten ja nuorten hyväksi. Mikäli Sinua kiinnostaa tulla mukaan kaupunginosayhdistyksen toimintaa, ota yhteyttä sähköpostilla jaoksen puheenjohtajaan sirpa.ruotsalainen@opettaja.fi tai lähetä yhteystietosi Töölö-Seura ry:n toimistoon Eino Leinon Katu 4, 00250 Helsinki.