Töölö-Seura ry / Jaokset / Yritysjaos

Yritysjaos on töölöläisten yrittäjien yhteisö

Töölöläiset yrittäjät ovat toimineet Töölö-Seurassa omana jaoksenaan jo 1990-luvun alusta. Yritysjaoksen kautta töölöläiset yrittäjät voivat vaikuttaa omaan kotikaupunginosaansa kehittämällä yrittäjien välistä yhteistoimintaa. Jaos on myös hyvä kanava saada kontakteja toisiin yrittäjiin. Jaos on hyvä työkalu yrittäjille.

Yritysjaokseen kuuluu tällä hetkellä hiukan alle sata yrittäjää, niin pienistä kuin isommistakin yrityksistä. Jaos ei ole yrittäjien edunvalvontajärjestö samassa mielessä kuin valtakunnalliset yrittäjäjärjestöt, eikä siis kilpaile niiden kanssa. Töölö-Seuran yritysjaos on kotikaupunginosamme yrittäjien asialla ja tarjoaa hyvän foorumin töölöläisen yritystoiminnan ja sitä kautta koko Töölön, Helsingin ja pääkaupunkiseudun kehittämiseen.

Yritysjaoksen kautta yrittäjillä on mahdollisuus profiloitua vahvasti töölöläisiksi, meidän oman kaupunginosamme yrittäjiksi. Töölö-Seurassa on yli 500 jäsentä, jotka ovat kiinnostuneita oman kaupunginosansa asioista ja kokevat töölöläisyyden tärkeäksi osaksi elämäänsä. Töölöläiset ovat merkittävä asiakaskunta monelle töölöläisyrittäjälle, joten jokaisen yrittäjän kannattaa miettiä, miten tätä kanta-asiakaskuntaa voisi parhaiten palvella.

Töölö-Seura näkyy ja kuuluu eri medioissa. Meille töölöläisille yrittäjille tarjoutuukin siten oiva tilaisuus osoittaa palvelukykymme ja kertoa Töölön monipuolisesta ja ainutlaatuisesta palvelutarjonnasta. Töölö on erinomainen shoppailukohde satoine erikoisliikkeineen, jonkalaisia ei löydy mistään muualta. Kautta koko pääkaupunkiseudun tiedetään, ettei töölöläisiä palveluita kannata ohittaa.

Yritysjaos ottaa ilomielin vastaan uusia ideoita jaoksen toiminnan kehittämiseksi ja ennen kaikkea töölöläisen yrittäjyyden ja palvelutarjonnan monipuolistamiseksi ja parantamiseksi. Yritysjaos on yrittäjien työkalu, jota kannattaa käyttää hyödykseen. Uudet yrittäjäjäsenet ovat myös tervetulleita tuomaan uusia ajatuksia ja uutta voimaa vetreän yli viisikymmentä vuotta toimineen seuran toimintaan.

Yritysjaos näkyy ja kuuluu

Yritysjaoksen toiminta näkyy parhaimmin suurelle yleisölle joulun aikaan. Kaikkien töölöläisten ikioma joulukuusi Töölöntorilla on töölöläisten yrittäjien joululahja kaikille kaupunkilaisille. Yritysjaos ottaa myös osaa joulukuisten että syksyisen talonpojan markkinoiden järjestämiseen Töölöntorille.

Yritysjaos valitsee Vuoden Töölöläisen Yrittäjän. Palkinnolla jaos antaa vuosittain tunnustusta ansioituneelle töölöläisyrittäjälle. Yrittäjän valinnalla paitsi nostetaan esiin kaupunginosan palvelutarjontaa ja yrittäjätoimintaa, myös kannustetaan paikallisia yrittäjiä kehittämään omaa toimintaansa töölöläisten parhaaksi.

Töölöläistä yrittäjyyttä jaos tuo esiin myös julkaisemalla vuosittain Töölön palveluhakemistoa ja ylläpitämällä internetissä jaoksen jäsenhakemistoa.

Jaos järjestää vuosittain yrittäjien tapaamisia ajankohtaisten teemojen merkeissä, virkistystoimintaakaan unohtamatta.

Yläpalkin Palvelut-kohdasta tulee näkyviin ne Töölö-Seuran yritysjäsenet, jotka ovat antaneet tietonsa julkaistaviksi.