Töölö-Seura ry / Toimintakertomukset

Vuoden 2015 toimintakertomus

Vuoden 2015 toimintakertomuksen klikkaat tästä: Toimintakertomus2015.pdf

Töölö-Seuran toimintakertomus 2014

Töölö-Seura ry toimi vuonna 2014 yhdyssiteenä ja kotiseutuharrastuksen ylläpitäjänä Töölössä asuvien asukkaiden, yrittäjien ja muiden toimialueesta kiinnostuneiden kesken.

Klikkaa Töölö-Seuran vuoden 2014 toimintakertomus tästä.

Töölö-Seuran toimintakertomus 2013

Tutustu Töölö-Seuran toimintaan vuonna 2013. Avaa toimintakertomus tästä: Toimintakertomus_2013.docx

Töölö-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2012

Töölö-Seuran toimintakertomus 2011

Yhteisellä asialla vuodesta 1958

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011Töölö-Seuran tarkoituksena on olla yhdyssiteenä ja kotiseutuharrastuksen ylläpitäjänä Töölön, Meilahden ja Laakson alueella asuvien asukkaiden ja toimintaa harjoittavien yrittäjien tai muuten toimialueesta kiinnostuneiden kesken.

Vuosikertoumus vuodelta 2010

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2008

Toimintakertomus 2006

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

Toimintakertomus 2004

Töölö - Seuran tarkoituksena on olla yhdyssiteenä ja kotiseutuharrastuksen ylläpitäjänä Töölön ja Meilahden alueella asuvien tai muuten siitä kiinnostuneiden kesken. Töölö - Seura - Sällskapet Tölö ry kuuluu jäsenenä Helsingin Kaupunginosayhdistysten Liittoon HELKAan ja sitä kautta Suomen Kotiseutuliittoon. Seura on Seurasaaren Ystävät ry:n jäsen.

Toimintakertomus 2003

Töölön seuran tarkoituksena on olla yhdyssiteenä ja kotiseutuharrastuksen ylläpitäjänä Töölön alueella asuvien tai muuten siitä kiinnostuneiden kesken. Töölö-Seura - Sällskapet Tölö ry kuuluu jäsenyhdistyksenä Helsingin kaupunginosayhdistysten liittoon HELKAan ja sitä kautta Suomen Kotiseutuliittoon. Seura on Seurasaaren Ystävät ry:n jäsen.