Töölö-Seura ry / Jaokset / Kulttuurijaos

Kulttuurijaos

Ajankohtaista Kiasmassa, Oodissa ja Helsingin aikuisopistossa.

Kiasman talvilomaleiri 7-10-vuotiaille 18.-22.2.

Kiasman talvilomaleirillä sukelletaan taiteeseen, seikkaillaan museossa ja vietetään ikimuistoista talvilomaa yhdessä. Leiripäiviin sisältyy taiteen tutkimista ja kokeiluja taiteen eri tekniikoilla, ulkoilua ja yhteistä tekemistä.

Ikäsuositus: 7–10-vuotiaille
Ajankohta: 18.–22.2. klo 9–16. Leirille voi saapua aamuisin klo 8.30 alkaen ja lähteä 16.30 mennessä.
Hinta: 250 e / lapsi sisältäen materiaalit, lämpimän lounaan ja kevyen välipalan päivittäin sekä vakuutuksen.

Ilmoittautuminen päättyy 4.2.

Lisätiedot ja paikkavaraukset

Maksuton Astu lavalle -taidepaja koululaisille

Yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnatussa taidepajassa havainnoidaan piirtämällä Astu lavalle -näyttelyn taiteilijan David Shrigleyn teosta Elävä malli II.

Brittitaiteilija David Shrigley on muuttanut näyttelysalin piirustusluokaksi. Taidepajassa piirretään luonnokset taiteilijan veistoksesta. Taidepaja kestää kokonaisuudessaan 1 tunnin, josta pajatyöskentelyä on noin 45 minuuttia. Taidepaja toteutetaan näyttelysalissa.

Taidepajassa voi olla enintään 25 osallistujaa. Pajoja järjestetään aikavälillä 26.2.-11.4. tiistaisin klo 10.15 ja 11.15 sekä torstaisin klo 13 ja 14.

Sitovat ilmoittautumiset Kiasman verkkokaupan kautta alkaen 8.1.

Koululaispajan peruminen veloituksetta on mahdollista viikkoa ennen varattua pajaa. Peruutukset puhelimitse Kansallisgallerian opasvaraukseen 0294 500 500 (ma–pe klo 9–15). Perumattomista koululaispajoista laskutetaan opastuspalkkio 140 euroa.

Kantakaupunkimessut 17-19.1.

Kantakaupungin suunnitteluhankkeita esitellään Oodissa

Kantakaupungin suunnitteluhankkeita esitellään Kantakaupunkimessuilla keskustakirjasto Oodissa 17.–19. tammikuuta. Kaavoittajat ovat messuilla keskustelemassa ajankohtaisista hankkeista kaupunkilaisten kanssa. Hankkeista kerrotaan myös lyhyillä esityksillä.

Esiteltäviä projekteja ovat muun muassa kävelykeskusta ja maanalainen kokoojakatu, Eteläsataman ja Kauppatorin kehittäminen, Hakaniemen täydennysrakentaminen, kantakaupungin asemakaavojen ajantasaistaminen sekä Teollisuuskadun kehittäminen. Lisäksi esitellään kantakaupungin kehittämisen suuntaviivoja hahmottelevaa Keskustavisio-työtä. Kaiken kaikkiaan messuilla esittäytyy noin 20 suunnitteluhanketta.

Messujen tarkempaan ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.hel.fi/keskusta.

Kantakaupunkimessut
17.–19.1.2019
Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4
Ohjelma: www.hel.fi/keskusta