Töölö-Seura ry / Toimintakertomukset

Vuoden 2015 toimintakertomus

Vuoden 2015 toimintakertomuksen klikkaat tästä: Toimintakertomus2015.pdf

Töölö-Seuran toimintakertomus 2014

Töölö-Seura ry toimi vuonna 2014 yhdyssiteenä ja kotiseutuharrastuksen ylläpitäjänä Töölössä asuvien asukkaiden, yrittäjien ja muiden toimialueesta kiinnostuneiden kesken.

Klikkaa Töölö-Seuran vuoden 2014 toimintakertomus tästä.

Töölö-Seuran toimintakertomus 2013

Tutustu Töölö-Seuran toimintaan vuonna 2013. Avaa toimintakertomus tästä: Toimintakertomus_2013.docx

Töölö-Seura ry:n toimintakertomus vuodelta 2012

Töölö-Seuran toimintakertomus 2011

Yhteisellä asialla vuodesta 1958

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011Töölö-Seuran tarkoituksena on olla yhdyssiteenä ja kotiseutuharrastuksen ylläpitäjänä Töölön, Meilahden ja Laakson alueella asuvien asukkaiden ja toimintaa harjoittavien yrittäjien tai muuten toimialueesta kiinnostuneiden kesken.

Vuosikertoumus vuodelta 2010

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2010